SySyr Queso Fresco s Naga Viper chili papričkami U najštipľavejších papričiek sa nie je čoho báť. V tomto recepte si ukážeme ako urobiť Queso Fresco alebo ak chcete domáci syr s úžasnou Naga Viper papričkou. Tieto chilli papričky sú sakra moc štipľavé, a

Ingredience

Postup přípravy

Syr Queso Fresco s Naga Viper chili papričkami

 

Pri najštipľavejších papričkách sa nie je čoho báť. V tomto recepte si ukážeme ako urobiť Queso Fresco alebo ak chcete domáci syr s úžasnou Naga Viper papričkou. Tieto chilli papričky sú sakra moc štipľavé, ale perfektne sa hodia k tomuto jemnému syru, ktorý nemá moc chuti, ale s týmto receptom tento syr získa nový rozmer.

Zohrejte mlieko so soľou na 90 °C, mlieko sa nesmie variť!

Dajte preč z ohňa a za stáleho miešania pridajte chilli papričky

pomaly pridajte ocot a za stáleho miešania by sa mlieko malo zraziť.

Hmotu sceďte a vložte do utierky aby sa vysušila bude to trvať asi 15 minút.

Syr dajte do misy a zakryte ho na jednu hodinu. Misu vložte do chladničky, potom podávajte!


Vrelo odporúčame vyskúšať niektoré z najštipľavejších chilli korení z našej ponuky! Máte radi Vy alebo niekto z Vášho okolia veľmi štipľavé? Uvažujete nad originálnym a zároveň zmysluplným darčekom? Venujte najštipľavejšie chilli korenie, sušené papričky alebo chilli omáčky v exkluzívnej darčekovej krabičke!

Chilli novinky
z Facebooku

Novinky na e-mail

Prihlaste sa pre odber noviniek