Bravčové Fajitas na grile Weber
Ingredience
-
-
tortila
-
bravčové karé
-
paprika sladká
-
jalapeňo papričky
-
cibuľa
-
kyslá smotana
-
mexická paradajková salsa
-

Postup přípravy
Tepelné upravené bravčové mäso nakrájame na tenké rezance. Červenú papriku, cibuľu, jalapeňo papričky grilujeme po dobu 2 minút (priame grilovanie) z každej strany. Vložíme do obrúska či utierky, aby išla ľahko olúpať tvrdá šupka. Po vychladnutí krájame na kocky spolu s grilovanými Jalapeno papričkami a grilovanou cibuľou. Takúto teplú zmes uložíme na predhriatu tortilu spoločne s bravčovými rezančekmi.
Navrch pridáme podľa chuti paradajkovú omáčku Salsa + kyslú smotanu. Pre vyššiu intenzitu štípania odporúčame zakvapkať bravčové fajitas omáčkou Moruga mučíto.
Chilli-shop.sk Vám prajú dobrú chuť!
Máme veľmi dobré skúsenosti s grily Weber od wgrills.cz. Nechajte si poradiť kvalitný plynový gril Weber!
Pozor! Sušené najštipľavejšie chilli papričky Trinidad Scorpion Butch Taylor iba v e-shope Chilli-Schop.sk!
Pre doostrenie gulášov, šalátov, marinád alebo k namáčaniu chipsov, tortila chipsov alebo len tak samotné sa výborne hodia české chilli omáčky mučíto!
Máte predstavu čo dokáže najštipľavejšia paprička, keď je čerstvo odtrhnutá? Aj v Česku možno vypestovať pravé beštie ... Neveríte? Tak sa presvedčte sami :-)
Chilli novinky
z Facebooku
Prihlásenie
Nákupny košík
- Váš nákupny košík je prázdny.
- Položiek v košíku: 0
- Celkom zaplatíte: 0,00 €