Morčací hamburger plnený smotanovým syrom a Habanero Chocolate papričkami

Ingredience

  • na burgery: pol kila mletej morky

  • 1/2 lyžičky razce

  • 1 lyžica kajenského korenia

  • 1/4 šálky strúhanky

  • 1 lyžicu olivového oleja

  • žemle na servírovanie

  • plátky avokáda

Postup přípravy

Habaneros Chocolate nechutia ako čokoláda, ale ich názov je odvodený od ich tmavo hnedej farby. Sú veľmi chutné a smotanovému syru dodajú skvelú štipľavosť.

  • do veľkej misy dajte morčacie mäso, rascu, kajenské korenie, strúhanku a olivový olej, dobre všetko premiešajte, ale nie zase moc

  • z vymiesenej hmoty urobte 4 mäsové placky a dajte si ich bokom

  • náplň si pripravíme tak, že zmiešame krémový syr, kajenské korenie a nasekané Habanero Chocolate papričky, dobre všetko premiešajte

  • rozohrejte gril na strednú teplotu a smažteich asi 6 minút z každej strany alebo kým mäso nebude dôkladne prepečené

  • potom na polovicu osmaženej žemle dajte náplň a na ňu mäso, na mäso dajte nakrájané avokádo a druhú polovicu žemle, podávajte!

Vrelo odporúčame vyskúšať niektoré z najpálivejších chilli korení z našej ponuky! Máte radi Vy alebo niekto z Vášho okolia veľmi štipľavéUvažujete nad originálnym a zároveň zmysluplným darčekom? Venujte najštiplavejšie chilli korenie, sušené papričky alebo chilli omáčky v exkluzívnej darčekovej krabičke!

 

 


Chilli novinky
z Facebooku

Novinky na e-mail

Prihlaste sa pre odber noviniek