Losos s pečenými zemiakmi

Ingredience

    • chladené filety z lososa (môžete použiť i mrazené, ale nie sú tak dobré)

    • bylinkovú soľ

    • citrón

    • zemiaky

    • olivový olej

Postup přípravy

Lososa umyjeme pod studenou vodou, osušíme papierovým obrúskom, osolíme bylinkovou soľou a pokvapkáme citrónovou šťavou. Necháme pár minút odpočinúť. Medzitým si rozpálime panvicu, pridáme olivový olej. Filety z lososa smažíme z každej strany na rozpálenej panvici alebo grile po dobu 3 - 5 minút, podľa veľkosti mäsa.

Podávame teplé s pečenými zemiakmi a kostičkou masla. Možné doplniť zelenovými šalátmi.


Najlepši losos je s mletým korením Chipotle (údené sušené Jalapeňo papričky), ktoré dodá rybe exkluzívnu a nezameniteľnú arómu s jemnou štipľavosťou. Tepelnú úpravu s týmto korením podčiarknete prípravou na domácom grile!

Vrelo odporúčame vyskúšať niektoré z najpálivejších chilli korení z našej ponuky! Máte radi Vy alebo niekto z Vášho okolia veľmi štipľavé? Uvažujete nad originálnym a zároveň zmysluplným darčekom? Venujte najštipľavejšie chilli korenie, sušené papričky alebo chilli omáčky v exkluzívnej darčekovej krabičke!


Máme veľmi dobré skúsenosti s grily Weber od wgrills.cz.Nechajte si poradiť kvalitný plynový gril Weber!


Chilli novinky
z Facebooku

Novinky na e-mail

Prihlaste sa pre odber noviniek