Kuracia bageta na grile
Ingredience
-
kuracie mäso
-
bagety
-
plátkový syr
-
kyslú smotanu alebo biely jogurt
-
olivový olej
-
zeleninu - uhorka, paprika, paradajka
-
šalát - hlávkový, ľadový
-
cesnak
-
bylinky
-
chilli omáčku podľa chuti
-
soľ
-
čerstvá petržlenová vňať
-
citrón
Postup přípravy
Kuracie prso nakrojíme, aby sme mali rovnomerne vysoký plátok. Osolíme, okoreníme a grilujeme na priame grilovanie pri teplote 180 - 200 °C po dobu 3 - 4 minút z každej strany.
Zálievku pripravíme z bieleho jogurtu, byliniek, soli, čierneho mletého korenia, cesnaku, pár kvapiek citrónu a čerstvo nasekanej petržlenovej vňate, všetky ingrediencie premiešame.
Nakrájame zeleninu. Bagetu rozkrojíme pozdĺž a vložíme na rozpálený gril a po 1 - 2 minútach zložíme. Medzitým máme ugrilované kuracie plátky, poukladáme na ne plátky syra a z ľahka zapečieme.
Finálna príprava tkvie vo vrstvení surovín podľa vlastného uváženia, môžete napríkad takto: spodnú časť potrieme dresingom, na vrch dáme hlávkový šalát, uhorku, papriku, kuracie mäso a chilli omáčku podľa vlastného výberu. Priklopíme druhou polovicou a jeme s chuťou.
Chilli-Shop.sk Vám praje dobrú chuť!
Chilli novinky
z Facebooku
Prihlásenie
Nákupny košík
- Váš nákupny košík je prázdny.
- Položiek v košíku: 0
- Celkom zaplatíte: 0,00 €