Bylinkové máslo

Ingredience

  • maslo
  • soľ
  • čerstvo pomleté korenie
  • bylinky podľa vlastnej chuti extragon, šalvia, bazalka, oregáno, tymián, saturejka, ligurček, rozmarýn, majoránka

Postup přípravy

Stuhnuté maslo rozhnietime vidličkou, pridáme soľ, čerstvo namleté čierne korenie a čerstvo nasekané bylinky. Všetko dôkladne premiešame a vyklopíme na alobal, kde z masla vytvoríme valček. Bylinkové maslo môžeme pri rýchlej spotrebe uchovávať v chladničke, alebo pre dlhodobejšej spotrebe vložiť do mrazničky. Vydrží niekoľko týždňov, avšak majte na pamäti, že vždy je najlepšie čerstvé z čerstvo nazbieraných bylín.

Bylinkové maslo má široké uplatnenie a hodí sa ako na hovädzie steaky, bravčové steaky tak aj na kuracie mäso. Pre labužníkov odporúčame kurča na pivnej plechovke s plátkami bylinkového masla na koži kuriatka, naozajstná dobrota!

Chilli-shop.sk Vám praje dobrú chuť!

Bylinkové másloBylinkové máslo
Bylinkové másloBylinkové máslo
Bylinkové másloBylinkové máslo
Bylinkové másloBylinkové máslo
 
Bylinkové másloBylinkové máslo
Bylinkové másloBylinkové máslo
Bylinkové másloBylinkové máslo
Bylinkové másloBylinkové máslo
 
Bylinkové másloBylinkové máslo
Bylinkové másloBylinkové máslo
 

Chilli novinky
z Facebooku

Novinky na e-mail

Prihlaste sa pre odber noviniek