Ríbezľová omáčka
Ingredience
- čerstvé červené ríbezle
- červené víno
- smotanu
- trstinoý cukr
- šťavu z citrónu
- vodu
- korenie
- soľ
- kayenské korenie

Postup přípravy
Ríbezle vložíme do kastróla s vodou a vínom, pridáme trstinový cukor, kajenské korenie, pokvapkáme citrónom šťavou a varíme do zmäknutia. Nakoniec zalejeme smotanou, dochutíme soľou a korením a necháme prevariť.
Hotová ríbezľová omáčka najlepšie chutí k hovädziemu mäsu.
Chilli-shop.sk Vám praje dobrú chuť!
Chilli novinky
z Facebooku
21 °C Více zde
Prihlásenie
Nákupny košík
- Váš nákupny košík je prázdny.
- Položiek v košíku: 0
- Celkom zaplatíte: 0,00 €