Sušené mäso

08.01.2015

Sušené mäso s chilli nesie názov Zulu Biltong Habanero alebo Zulu Biltong Moruga. Ochutnajte české sušené hovädzie mäso s perfektným chilli! Sušené mäso typu Biltong pochádza z Afrického juhu, kde se sušenie masa horúcim vzduchom so špeciálou zmesou bylín a korenia používa ako bežná konzervácia. Prapôvod Biltongu je nutné hľadať už v 17. storočí, kedy vtedajší Holandskí prisťahovalci v podstate nemali inú možnosť ako si uchovávať mäso po dosatečne dlhú dobu v poživateľnom stave.
Sušené mäso Zulu Biltong s chilli korením vyniká výraznou arómou mäsa, nie však vtieravým a použité veľmi silné chilli korenie túto arómu eště podtrhuje.
Jedná sa o pomerne exotický produkt a tak sme si pred zahájením predaja najskôr overili reakcie niekoľkých desiatok našich zákazníkov a samozrejme milovníkov štipľavého.
Sušené mäso Zulu Biltong Moruga, ale aj jemnejšia verzia s Habanero korením malo až nečakane kladnú odozvu.  
Pokiaľ aj Vy radi skoušate nové, doposiaľ nepoznané chute alebo ich kombinácie, teraz máte možnosť. 

Chilli novinky
z Facebooku

Novinky na e-mail

Prihlaste sa pre odber noviniek