Rumpsteak na grile s chilli
Ingredience
-
-
tenderizovaný Rumpsteak
-
hrubozrnná soľ
-
čerstvo namleté čierne korenie
-
olivový olej
-
čerstvú bagetu
-
bylinkové máslo
-
lekvárová chillii omáčka
-
ribezľová chilli omáčka
-
malinová chilli omáčka
-
Postup přípravy
Celý hovädzí kus rumpsteaku nakrájame na 3 - 4 cm široké steaky, z ľahka ich potrieme olejom, podľa spôsobu ochutíme hrubozrnnou soľou a korením buď pred tepelnou úpravou alebo až po grilovaní.
Rozpálime gril na 200 °C, rošt grilu očistíme kefou a potrieme kúskom slaniny. Vložíme na rozpálený rošt grilu rumpsteak a grilujeme po dobu 4 - 6 minút, podľa veľkosti mäsa a stupni prepečenia. Rumpsteak na grile neodporúčame príliš vysušovať, stratíte tak jeho výraznú chuť a šťavu.
Grilované mäso vložíme na vopred vyhriaty tanier a než sa do neho pustíme počkáme 3 - 4 minútky na rozvoľnenie štiav.
Servírujeme s grilovacími omáčkami a grilovanou bagetou potretú bylinkovým maslom.
Chilli-Shop.sk Vám praje dobrú chuť!
Chilli novinky
z Facebooku
Prihlásenie
Nákupny košík
- Váš nákupny košík je prázdny.
- Položiek v košíku: 0
- Celkom zaplatíte: 0,00 €