Cibulový DIP k hovězímu masu
Ingredience
- červená cibuľa
- trstinový cukor
- med
- ocot
- chilli korenie
- mletá razca
- čerstvé mleté korenie
- soľ
- červené víno
- voda

Postup přípravy
Vodu so všetkými ingredienciami necháme prejsť varom a potom pridáme na hurbo nakrájanú cibuľu a dusíme cca 1 hodinu do odparenia väčšiny tekutiny. Takto pripravenú cibuľovú omáčku môžeme dochutiť cukrom, soľou alebo octom.
Cibuľový DIP sa podáva najlepšie s hovädzím mäsom.
Chilli-shop.sk Vám praje dobrú chuť!
Chilli novinky
z Facebooku
21 °C Více zde
Prihlásenie
Nákupny košík
- Váš nákupny košík je prázdny.
- Položiek v košíku: 0
- Celkom zaplatíte: 0,00 €