Na Masínko - marináda s chilli

Na Masínko - marináda s chilli

  • Druh:BBQ omáčky
  • Štipľavosť:
  • Číslo produktu:878
  • Strážny pes:Zapnúť
  • Dostupnosť:skladem
  • Cena s DPH:4,06 
ks

Související produkty

Vybírejte z úzce souvisejících produktů k Na Masínko - marináda s chilli

Na Masínko - marináda s chilli


 

Tekutý koreniaci prípravok na mäso.

 


Zloženie: repkový olej, himalájska soľ (17 %), vínny ocot, paprika sladká údená, trstinový cukor, cibuľa, sójová omáčka, cesnak, Bhut Jolokia (2 %), zmes bylín, korenie čierne drvené. Hmotnosť obsahu 180 g. Pálivé. Nevhodné pre deti. Skladujte v suchu a tme pri teplote 0-22 ° C. Po otvorení skladujte v chladničke do 10 ° C a spotrebujte do 14 dní. Výrobca: Jiří Kosina, O. Číly 1547, 509 01 Nová Paka, Česká republka. Pred použitím premiešajte!


K marináde na mäso sme sa vrátili po niekoľkých rokoch naspäť, kedy sme Vám mohli tento produkt už ponúknuť. Táto verzia je však o niečo vymazlenejšia a chutnejšia. Trvalo to skoro tri roky, kým sme sa odvážili tento produkt oprášiť a znovu ho vyskúšať. Už mu snáď nič nechýba, bola pridaná štipka chilli navyše, aby naložené mäso malo poriadne grády, aj pre silnejšie strúhadlá.

Na čo sa marináda hodí a aké je jej využitie: ako už z názvu napovedá slúži na naloženie mäsa, ale akého? Najlepšie mäso pre túto marinádu je poriadny flak prerastené krkovice. Bravčová pečienka, ale tá už je veľmi chudá, tak to neprežeňte s tepelnou úpravou inak budete mať mäso ako podrážku alebo vysušené. Pre labužníkov môžeme odporučiť aj bravčovú bábiku. Ďalším vhodným druhom na naloženie je mäso kuracie. Hodí sa všetky časti, kuracie prsné rezne, kuracie stehenné rezne bez kosti (sú krehkejšie), kuracie štvrťky, kuracie stehná, kuracie paličky a kuracie krídla na obliznutie.

Použitie marinády na mäso: mäso umyjeme, očistíme, osušíme potravinárskou utierkou a vopred rozmiešanou marinádou potrieme. 1 - 2 čajové lyžičky (môžu byť aj vrchovaté) na plátok mäsa by mohla stačiť. Potom marinádu do mäsa poriadne vmasírujeme, aby sa pokryla čo najväčšia plocha mäsa. Pri bravčovom mäse necháme 24 hodín marinovať, môžeme však aj dlhšie. Mäso tak bude krehkejšie a jemnejšie, bude sa vám rozplývať na jazyku ako maslo. Kuracie mäso stačí naložiť 12 hodín pred grilovaným, vyprážaním. Pri vyprážaní v uzavretom priestore odporúčame pustiť odsávač vzduchu alebo použitie plynovej masky :)


Prajeme dobrú chuť a pokiaľ sa chcete pochváliť ako vám marináda chutila, pošlite fotografiu grilované flákoty na náš facebook alebo instagram.


Hmotnosť balenia: 180 g

 


Recenzie zasielajte na adresu obchod@seminka-chilli.cz


Chilli novinky
z Facebooku

Novinky na e-mail

Prihlaste sa pre odber noviniek